Preview Mode Links will not work in preview mode

Fries before guys


Feb 26, 2021

I dagens afsnit taler vi med vores gæst, Josefine Vartiainen, om hendes oplevelser med at være kvinde og rollemodel i science.

Vi diskuterer vores fælles erfaring med at overpræstere for at blive taget seriøst, kønnet sprog, hvorfor repræsentation er nøglen til forandring og at finde modet til at lytte til sin indre stemme.

Dagens afsnit er sponsoreret af DTU - Danmarks Tekniske Universitet, der gerne vil sætte fokus på mangfoldighed i science. Det, synes vi, er et vigtigt budskab, og derfor ringede vi til vores lytter Josefine Vartiainen, 20 år, som er den eneste kvinde på det danske landshold for naturvidenskabelig forskning og tidligere vinder i life science kategorien i Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence Unge Forskere. Rollemodel hos GirlsAreAwesome og High5Girls. Får snart patent på sit plaster og bliver derved officielt registreret som opfinder af medicinalteknologi.

Du kan deltage i DTUs online åbent hus d. 4. marts fra kl. 8.30-20. Her kan du møde studerende og undervisere og lære meget mere om de forskellige uddannelser. Tjek det fulde program ud på www.aabenthus.dtu.dk