Preview Mode Links will not work in preview mode

Fries before guys

Mar 24, 2017

I dagens ekstra blodige afsnit taler vi om menstruation og hvad vores forhold er til dette. Lyt med når vi bl.a. taler om Den Aller Første Menstruation, sender et skud ud til den prisværdige menstruationskop, og tager en afstikker til sammenhængen mellem tis og onani.


Mar 17, 2017

I dagens afsnit diskuterer vi identitet og identitetsdannelse. Hvad er sammenhængen mellem fællesskab og identitet? Hvordan bliver man et menneske, når hovedet er alene? Vi taler om at træde i karakter på baggrund af valg og fravalg, betydningen af ophav, 'forkertheds'-følelser og dét at fake en interesse for at...


Mar 10, 2017

Dagens særafsnit om feminisme er optaget live med publikum og bringes i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke Århus. Vores fælles ønske er at skabe øget opmærksomhed omkring kvindekamp og ligestilling i forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag d. 8 marts.


Mar 2, 2017

I dagens afsnit taler vi om alkohol. Hvad sker der egentlig med følelserne efter en druktur? Er der en sammenhæng mellem lørdagens bytur og den uforklarlige tristhed, vi ofte oplever, når søndag bliver til mandag? Lyt med og bliv klogere på vores tanker om bl.a. druk-kultur, blackouts og 'pinlig' ædruelighed.