Preview Mode Links will not work in preview mode

Fries before guys

Jan 26, 2017

Hvad er vrede egentlig for en følelse? I dagens afsnit gør vi et forsøg på at forstå vores egen vrede ud fra personlige oplevelser og erfaringer. Vi taler bl.a. om konstruktiv vrede, brændende passion, overtrådte grænser, uretfærdighed og om sammenhængen mellem vrede og det at give en fuck. Endelig løfter vi...


Jan 19, 2017

I dagens afsnit fortæller Josephine om, hvordan det føles at være tilbage i Danmark efter sit udlandssemester. Få derudover Nannas 10 gode grunde til at pjække i januar, og lyt med, når vi hudløst ærligt deler vores tanker om gode og dårlige dage, træning uden selvhad og uforklarlig tristhed.


Jan 12, 2017

I dagens ekstra hyggelige afsnit forsøger vi at komme med opmuntrende råd og tips til at være god ved sig selv i den mørke vintertid. Derudover taler vi om forskellige måder at være sammen med ens venner på og tripper over Josephines snarlige hjemkomst.


Jan 5, 2017

I sidste uges afsnit lavede vi et tilbageblik på året der gik. I dagens afsnit ser vi fremad, og lister hver især fem af vores mål for det nye år. Vi taler bl.a. om værdier, kropsaccept, sociale medier, intensitet, 'fuck dig'-attitude og konflikter.